Sunt Alexandra, Hospitality Consultant la Pynbooking, si astazi iti povestesc despre rolul pe care il joaca automatizarea cand vine vorba de maximizarea veniturilor. 


 

Stim deja ca scopul principal al unui hotelier este sa-si creasca castigurile. Dar cum facem asta? 


 

Vanzand camere la preturi cat mai mari si crescand gradul de ocupare, in functie de piata si sezon.


 

Insa, nu e suficient sa vinzi doar cazare. 


 

Pentru a creste profitul, trebuie sa vinzi si servicii aditionale: mic-dejun, evenimente, sali de conferinta, transferuri de la aeroport, masaje, room service. 


 

Cu cat oaspetii cheltuiesc mai mult in hotelul tau si cu cat stau mai mult, cu atat e mai bine. Fidelizarea oaspetilor este esentiala – un oaspete fidelizat aduce mai mult profit decat unul nou.


 

Pentru a reusi, trebuie sa fii mereu conectat la realitatea hotelului tau. 


 

Stii cate rezervari ai luna viitoare? Cum a variat ocuparea in extrasezon? La ce pret ai vandut camera in varf de sezon? Deciziile rapide si informate sunt cheia succesului.


 

Aici intervine automatizarea. Trebuie sa poti actiona rapid si eficient, sa actualizezi in timp real disponibilitatea si tarifele pe toate canalele de distributie. 


 

Un Channel Manager te ajuta sa faci asta, eliminand timpii morti si optimizand veniturile. Un PMS bun iti ofera rapoarte actualizate, esentiale pentru a lua decizii informate.


 

Nu poti fideliza oaspetii fara sa ii cunosti. Softul tau are conturi ale oaspetilor cu istoricul lor? Daca nu, pierzi oportunitati valoroase de fidelizare.


 

Ne adresam celor care vor sa creasca si sa prospere. Daca vrei sa ai mai multi oaspeti multumiti si sa-ti imbunatatesti constant serviciile, ai nevoie de instrumente moderne si eficiente. 


 

Performanta nu se poate atinge cu metode invechite.


 

Ia-ti instrumentele de care ai nevoie pentru a creste veniturile. 


Pentru mai multe informatii si pentru a gasi abonamentul potrivit pentru unitatea ta de cazare, nu ezita sa soliciti o demonstratie gratuita aici.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.