Știți momentul acela când intri în hotel, rupt de oboseală și tot ce ai în minte este o baie relaxantă și un pat confortabil, iar recepționerul, în loc să ne înmâneze cheia visurilor noastre, ne întinde o foaie de hârtie și ne roagă s-o completăm, devenind instantaneu cea mai detestabilă persoană din univers? Și mai avem de stat niște minute bune, care pot părea o eternitate pentru că, înaintea noastră, alți oaspeți au de completat propriile fișe, ca niște școlari aplecați deasupra lucrărilor de control?

Sau mai știți ziua aceea în care ați fost la o conferință mare, într-un hotel cunoscut, cu multe stele, conferință la care erau 400 de participanți, și stăteam toți în picioare cu câte o fițuică în mână completând câmpuri cu nume, prenume, adrese etc în loc să trecem la prezentări, în sală, sau la odihnă?


Nu vei mai sta la coadă ca să completezi fișa de cazare. Pentru că nu va mai exista fișă de cazare

Fișa de cazare e istorie. 120 de hoteluri din România vor implementa check-in-ul online pentru oaspeții lor până la 15 august în premieră. Așa cum ne-am rezervat camera, de pe telefon sau computer, așa vom face și check-in-ul. De pe drum. Sau înainte să plecăm de acasă. De la restaurantul din colț unde ne-am oprit să mâncăm ceva.

De check-in online beneficiază toți oaspeții hotelului, indiferent de modul în care au rezervat camera (booking.com, expedia.com, helloromania.eu, tourneo.ro, site-ul hotelului, rezervare prin email, rezervare telefonică etc). Practic, rezervarea este singura condiție și puțini sunt cei care se cazează fără rezervare în prealabil. Orice rezervare introdusă în sistemul de management hotelier garantează oaspetelui posibilitatea de a face check-in online, late check-out, early check-in, de a selecta ora la care ajunge la hotel. Totul online. Exact ca la aeroport, pentru îmbarcare. Oaspeții vor putea inclusiv să semneze fișa de cazare online de pe telefonul propriu.  

Check-in-ul online – o condiție minimală pentru confortul clientului este un update oferit gratuit tuturor partenerilor PYNBOOKING. De sistemul de gestiune hotelieră dezvoltat în Cloud, 100% românesc, se bucură angajații și turiștii tuturor unităților de cazare, indiferent de dimensiune. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.